× Faqe Hyrëse Produkte Rreth nesh Ekipi ynë Misioni yne Kontakt
Mbajtës të kartelave

Pse të shfrytëzoni mbajtës të kartelave:

  • zgjidhje praktike për paketim të kartelave
  • e theksojnë atraktivitetin e kartelave për dhuratë
  • e pasqyron imazhin e kompanisë suaj

Për ta kompletuar plotësisht zgjidhjen tuaj të cilën jua ofrojmë, në ofertën e kartelave për lojalitet dhe kartelat për dhuratë përfshimë edhe mbajtës të kartelave. Mbajtësit e kartelave nuk janë vetëm zgjidhje praktike për paketim të kartelave. Me dizajnin dhe markën e tyre unike, mbajtësit e kartelave e pasqyrojnë imazhin e kompanisë suaj dhe në mënyrë të vërtetë ua përcjellin vlerën e tyre shfrytëzuesve

Përveç kësaj, mbajtësit e ndjekin plotësisht dedikimin e kartelës për dhurata dhe vetë kërkesa paraqet një eveniment special.

Porosit tani