× Faqe Hyrëse Produkte Rreth nesh Ekipi ynë Misioni yne Kontakt
Etiketa e bar-kodit
Si ju ndihmon etiketa e bar-kodit:
  • Thjeshton procesin e anëtarësimit
  • Zvogëlon gjasat e bërjes gabim gjatë ndarjes së kartelës
  • Kursen kohën e punonjësve tuaj

Etiketat e bar-kodit janë krijuar si një zgjidhje që lehtëson procesin e qasjes në një program të caktuar. Me ndihmën e etiketave që transferohen nga kartela në formularin e aplikimit, zvogëlohet mundësia e zëvendësimit ose humbjes së kartelës që duhet t'i ndahet shfrytëzuesit. Kurseni kohën e punonjësve tuaj të cilët nuk kanë patjetër të kërkojnë dhe krahasojnë bar-kodet nga një mori kartelash dhe formularësh të aplikimit për t'u siguruar që kartela e duhur të arrijë te shfrytëzuesi i vërtetë.

Porosit tani