× Faqe Hyrëse Produkte Rreth nesh Ekipi ynë Misioni yne Kontakt
Kartelat familjare

Pse kartelat familjare janë zgjidhje e mirë: 

  • do të kurseni para dhe resurse
  • nxit blerje nga më shumë klientë njëkohësisht
  • e ndërtoni brendin në vetëdijen e konsumatorëve tuaj
  • gjithmonë janë në dispozicion për shfrytëzuesit

Lojalitetin e blerësve mund ta përforconi në shumë mënyra nga të cilat një pjesë e madhe tanimë sigurisht i shfrytëzoni. Por, ajo që ju lidh në mënyrë plotësuese me blerësit është ndjenja se i njihni dhe kujdeseni për to. 

Një mënyrë për ta bërë këtë është duke shfrytëzuar kartelat familjare për lojalitet. Këto kartela janë bërë nga më shumë kartela të vogla që janë lidhur në një tërësi, dhe me një zgjidhje fitoni disa blerës të sigurt njëkohësisht. Në këtë mënyrë kurseni resurse, ndërsa shfrytëzuesit i inkurajoni të blejnë te ju, sepse në atë mënyrë gjithë familjare fiton benefite në një llogari të përbashkët. 

Nga ana tjetër, kartelat familjare janë praktike sepse mund të lidhen në stringlën për çelësa. Në këtë mënyrë zvogëlohet mundësia nga të harruarit e kartelës sepse gjithmonë do t’i kenë pranë dhe çdo ditë do t’i përkujtojë në brendin tonë.

Porosit tani