× Faqe Hyrëse Produkte Rreth nesh Ekipi ynë Misioni yne Kontakt
KARTELA PWR DHURATA

Përse duhet të përfshini kartela për dhurata në konceptin tuaj biznesor?

  • Fleksibilitet, i ofrojnë mundësi të panumërta pronarit
  • Garantojnë klientë të kënaqur të cilët kthehen te ju
  • E rrisin shitjen

You can download card specification here cp_spec

Sa shpesh ndodh që të vijnë klientë potencial në shitoren tuaj dhe të mos dinë se çfarë dhurate të zgjedhin? Shikojnë, pyesin për produktet, por edhe përkundër të gjitha përpjekjeve të shitësit, në fund largohen pa blerë asgjë.

Ju mund ta zgjidhni këtë problem përmes kartelës plastike për dhurata.

Këto kartela përmbajnë një shumë të caktuar të parave të cilën pronari i kartelës mund ta shfrytëzojë për cilindo produkt në shitoren tuaj. Dhurata e këtillë mundëson fleksibilitet më të madh për pronarin e kartelës për shkak të mundësisë për të zgjedhur. Ai zgjedh se çfarë dhe kur do të blejë.

Kartela mund të shfrytëzohet vetëm në shitoren tuaj, që ju garanton se blerësit do të vijnë te ju, e nuk do të shkojnë te konkurrentët tuaj.

Porosit tani