× Faqe Hyrëse Produkte Rreth nesh Ekipi ynë Misioni yne Kontakt
KARTELA LOJALITETI

3 arsye Përse duhet të vendosni kartela lojaliteti në biznesin tuaj:

  • E rrisin shitjen
  • E forcojnë imazhin e kompanisë dhe raportet biznesore
  • Klientët dëshirojnë që të lejnë paratë e tyre në shitore që tregojnë se kujdesen për ta

You can download card specification here cp_spec

Sekreti i një biznesi të suksesshëm është njohja e klientëve tuaj dhe shprehive të tyre blerëse, por edhe mënyrës se si i përgjigjeni besimit dhe lojalitetit të tyre.

Vallë i shpërbleni klientët lojal në ndonjë mënyrë? A bëni dallime ndërmjet tyre dhe ata që vijnë kohë pas kohe në shitoren tuaj?

Kur klienti hamendësohet, jepni atij një kartelë lojaliteti, bëni që ai të ndihet i veçantë dhe e inkurajojnë që të blejë përsëri nga shitorja juaj.

Mendoni se cilat përfitime duhet të jenë në dispozicion të poseduesve të kartelave të lojalitetit. Mbledhja e pikëve gjatë çdo blerje e deri te përfitimet e caktuara, si dhe lirimet e ndryshme, i shndërrojnë blerësit potencial në klientë të kënaqur të cilët gjithmonë do të kthehen te ju. Tregtimi në shitoren tuaj me kartelat e lojalitetit më nuk do të krijojnë vetëm ndjesinë e shpenzimit të parave, por edhe atë të afrimit një hapi më afër shpërblimit.

Porosit tani