× Faqe Hyrëse Produkte Rreth nesh Ekipi ynë Misioni yne Kontakt
Forma speciale

3 shkaqe pse të shfrytëzoni kartelat në forma speciale:

  • E ndërtojnë dhe përforcojnë brendin Tuaj
  • Të drejtat të veçoheni nga konkurrenca
  • U tregojnë konsumatorëve Tuaj se kujdeseni për to

Blerësve të tyre tanimë u ofruar lirime dhe dhurata të ndryshme. Si do t’u tregoni më tutje se kujdeseni për to?

Kartelat me formë të veçantë i përpunojmë sipas nevojave Tuaja. Teknologjia specifike e shtypjes i bën këto kartela ende më mbresëlënës. Në vend të kartelave me përmasa klasike, mund të zgjidhni formë unike që do ta plotësojë imazhin e kompanisë Suaj dhe do të bëjë ende më shumë të veçoheni nga konkurrenca. Këto kartela me formë jostandarde janë mënyrë e shkëlqyeshme për ta theksuar veçantinë e brendit Tuaj dhe t’ua tërhiqni vëmendjen blerësve.

Kartelat për dhuratë ose kartelat për besim të cilat janë plotësisht të ndryshme nga kartelat tjera do të joshin buzëqeshje në fytyrat e klientëve dhe në mënyrë plotësuese do të jenë të lidhur më shumë me ju.

Porosit tani